Janneke Ananias

Online Marketing & Business Coach

ONLINE CURSUS
Adverteren op Facebook & Instagram 

Na deze training gooi je nooit meer geld weg aan de boost knop op Facebook.

Janneke is ervaren online marketeer. Zij helpt bedrijven groeien in naamsbekendheid en omzet. Tijdens deze training leer je zelf effectieve advertenties maken via Facebook Ads Manager. Deze cursus is geschikt voor bedrijven die lokaal of internationale markten willen aanboren.

JANNEKE ALS SPREKER

'Gegarandeerde inspiratie boost!' 

Als het gaat om 'het roer omgooien' is Janneke een ervaringsdeskundige. In haar privé en zakelijke leven heeft zij in een korte tijd meerdere grote veranderingen gemanifesteerd. 

 

Haar grootste drijfveer is om anderen te inspireren en daarom spreekt zij regelmatig op bijeenkomsten over ondernemerschap, leven vanuit vrijheid, emigreren, het roer omgooien en aanverwante onderwerpen.

KEN JEZELF SESSIE
'Geboortehoroscoop als kompas'

Jouw eigen unieke geboortehoroscoop zegt heel veel over jou!

 

De combinatie van de zon, de maan en de planeten in de verschillende sterrenbeelden en huizen (levensthema's) op het moment dat jij geboren bent, maken jouw een uniek persoon.

 

Er is zoveel te ontdekken! Gun jezelf dit cadeau!

LIFE- & BUSINESS COACHING

'Voor persoonlijke én bedrijfsgroei' 

Voor vrouwen die meer inzicht of verandering willen in hun leven.


 

Ben jij?

  • nieuwsgierig naar jezelf,

  • zoekend wat je écht wilt?

  • iemand met een druk (sociaal) leven?

  • een ondernemend type?

  • reislustig of geïnteresseerd in andere inzichten?

If you want something, don't wish for it.

Life is too short to wait. 

Over Janneke Ananias

Janneke (32) is gecertificeerd NLP Master Coach en internationaal onderneemster. Met haar bedrijf De Nieuwe Marketeer heeft zij al meer dan 500 ondernemingen en freelancers  getraind in hun online marketing skills.

 

Zij leeft haar droomleven vanuit twee werelden: Nederland én Curaçao. Naast De Nieuwe Marketeer coacht zij anderen om óók te leven en werken vanuit hun passie. 

Als het gaat om 'het roer omgooien' is Janneke een ervaringsdeskundige. In haar privé en zakelijke leven heeft zij in korte tijd meerdere grote veranderingen gemanifesteerd. 

 

Haar grootste drijfveer is om anderen te inspireren en daarom spreekt zij regelmatig op bijvoorbeeld seminars over ondernemerschap, leven vanuit vrijheid, emigreren, het roer omgooien en aanverwante onderwerpen.